Będę robił wszystko żeby przyjechać już nowym samochodzikiem który i tak dobrze znacie.
Mam zamiar kupić oktavię...
Zwiń
X
-
Mam zamiar kupić oktavię...
Mam zamiar kupić oktawie 1.6 rocznik 1998/1999 (samochód jest sprowadzony) ale nie znam się na samochodach.
Jestem umówiona na stacji dializ skody.
Proszę o wskazówki o co pytać na co zwrócić uwagę.
Czy taka kontrola będzie wiarygodna tzn. Będą wykryte wszystkie ewentualne usterki itp.
Jak sprawdzić czy auto nie jest kradzione.
Kto ponosi opłaty w urzędzie skarbowym sprzedający czy kupujący.
Jakie dokumenty samochodu powinnam dostać i czy powinny one być przetłumaczone.
-
-
Tak, przecież wszyscy zalecają odświeżenie płynów ustrojowych w nabytym samochodzie, a gdzież ich lepiej nie odświeżyć niż na stacji dializ. Ale z rozrządem to chyba trzeba na chirurgię . BTW pamiętecie kawał jak chirurg naprawia samochód? - normalnie - przez rurę wydechową.
Mam zamiar kupić oktawie 1.6 rocznik 1998/1999 (samochód jest sprowadzony) ale nie znam się na samochodach.
Jestem umówiona na stacji dializ skody.
Proszę o wskazówki o co pytać na co zwrócić uwagę.
Czy taka kontrola będzie wiarygodna tzn. Będą wykryte wszystkie ewentualne usterki itp.
Jak sprawdzić czy auto nie jest kradzione.
Kto ponosi opłaty w urzędzie skarbowym sprzedający czy kupujący.
Jakie dokumenty samochodu powinnam dostać i czy powinny one być przetłumaczone.
Hanz2k no cytuj trochę :idea:Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kTak, przecież wszyscy zalecają odświeżenie płynów ustrojowych w nabytym samochodzie, a gdzież ich lepiej nie odświeżyć niż na stacji dializ. Ale z rozrządem to chyba trzeba na chirurgię . BTW pamiętecie kawał jak chirurg naprawia samochód? - normalnie - przez rurę wydechową.Octavia II 1.6 MPI + LPG LandiRenzo
Komentarz
-
-
1. szkoda, o wielki Rumcajs'ie Antikris'cie, oczywiście się poprawię. Swą nieudolność zwalam na trochę nieludzką porę jak na mnie. :diabelski_usmiech.
2. gosmo, wolę chirurga - teraz endoskopowo różne fajne rzeczy robią, a ginekolog to zawsze przez "podwozie" operuje i dostep do podzepołów ma bezpośredni, choć dość ograniczony.
Z mojej strony EOT bo to już na pewno koleżance nie pomoże. Odezwij się na PW do Zoltara.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
w sumie byl to salon opla nie skody ale wygladalo to tak
przyszla Pani (kupiec) z Panem (sprzedawaca) zeby sprawdzic, Pan ja zapytal co wybiera zwykly "na oko" 50 zl czy do kompa plus cala sciezka diagnostyczna za 250 zl, pozniej podszedl kierownik serwisu i powiedzial do Pani "niech Pani podejdzie bez tego Pana"
wg mnie jak chcesz dobrze sprawdzic to do kompa trzeba bedzie podpiac a przy okazji w serwisie gadaj face to face (bez sprzedawcy )Scirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
bylo 174,5 PS i 265Nm jest 216,6 PS i 333,5 Nm
http://picasaweb.google.com/liroyek/...60154131398354
Fotografia Ślubna i nie tylko - www.negatyw.co
Komentarz
-
Komentarz